Promotii
Producători Bticino
Cod produs: AM5958/11N
Disponibilitate: 2-3 zile lucratoare
23,09lei
(pretul include TVA)

Livrarea produselor prin curier rapid specializat:

- se face prin firmele de curierat rapid partenere VELAELECTRIC SRL : Urgent Cargus şi Fan Courier.

- se poate face prin alte firme de curierat sau prin firmele de curierat rapid ce au parteneriat cu clientul dacã plata produselor se face prin transfer bancar pe bazã de proforma.

- costul livrarii este de 16.80 ron (fãrã tva) pentru comenzi mai mici de 500 ron şi dacã localitatea de destinaţie este in lista localitãţilor standard fãrã km suplimentari sau de 16.80 ron (fãrã tva) + 15 ron taxã suplimentarã dacã localitatea de destinaţie nu este in lista localitãţilor standard şi necesitã un transport cu taxã de km suplimentari.

Important: Odatã cu lansarea şi confirmarea comenzii sau cumpararea directã a produsului, clientul acceptã, fara obiecţiuni, condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acceptãrii fiind aceeaşi cu un contract valabil incheiat intre parţi. Fiind de acord cu Termenii si Condiţiile de utilizare, clientul îşi asuma în totalitate drepturile şi obligaţiile ce decurg din cumpararea din magazinul fizic VELAELECTRIC SRL sau magazinele online aparţinând de VELAELECTRIC SRL.

Priza telefon Rj11 Bticino Matix 1 modul

Specificatii tehice

FunctionalitatePrize RJ11
Tensiune nominala (V)220-240V AC
CuloareAlb
ModelMATIX
Numar module1 Modul
Grad de protectieIP20
Tip montajMontaj pe doza modulara
Unitatebuc


Aparataj modular
CuloareAlb
GamaMatix
Nr. module1M
Tip modulPriza telefon